Dier en natuur

Storm wilt liefde

Er komen wel eens mensen die geen kat voor zichzelf willen uitzoeken, maar als cadeautje voor een ander. Dat doen ze hier dus niet, want wie zegt dat de ontvanger daarop zit te wachten. Bovendien zoekt een kat zijn eigen mensen uit. Hoe gek het ook mag klinken, bij de één reageren ze vaak heel anders dan bij de ander. Kortom, het is een wisselwerking. Ik ben de dupe geworden van zo’n actie. Op jonge leeftijd ben ik aan iemand gegeven die niets met katten had, geen tijd aan me kon besteden en er beter aan had gedaan mij sneller af te staan. Nu zit ik, een gigantische zwarte kater van zo´n 4 jaar oud, in het asiel. Ik ben al een beetje bijgekomen, maar ik snap nog niet veel van de begrippen aandacht en liefde. Ik ben gewoon niets gewend. Hier in het asiel zijn ze ervan overtuigd dat het allemaal goed gaat komen, als ik in een rustige omgeving geplaatst word. Een plek, waar ik mijn gang kan gaan en waar geen andere dieren of kinderen aanwezig zijn. En waar ik lekker in een tuin kan banjeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *