Dier en natuur

Honden In het asiel

Vier Dobermanns
Er zitten op het ogenblik vier jonge Dobermanns in ons asiel namelijk Diesel, Eros, Effe en Cesar. Alle vier de honden hebben deskundige begeleiding nodig. Ben je een ervaren Dobermann liefhebber, kom dan eens naar deze leuke honden kijken.

Odin
Odin heeft in zijn verleden waarschijnlijk onder grote druk gestaan. Dit is dan ook de reden dat hij deskundig begeleid moet worden. Odin vindt wandelen, rennen en ravotten erg leuk, dus hij heeft de ruimte nodig. Wie geeft Odin de kans die hij verdiend?

Tjiko
Tjiko is als zwerver in het asiel terechtgekomen. Hij is groot, sterk en onstuimig. Omdat hij zo groot is, is het niet verstandig om hem in een gezin te plaatsen. Maar misschien komt Tjiko als waakhond goed tot zijn recht.

Nomi
Nomi is ongeveer 10 jaar. Hij is sterk verwaarloosd, zwervend aangetroffen. We hebben hem intussen behoorlijk opgeknapt. Zijn gebit is verzorgd en hij is lekker naar de trimster geweest, zodat hij er weer fris uitziet. Wie geeft het oude kereltje een nieuwe kans en een thuis om zijn oude dag door te brengen?

Destiny is geplaatst!
Destiny is ongeveer 2 jaar. Hij is zwervend aangetroffen en zit nu al een paar maanden in het asiel. Hij is erg schuw en heeft een beetje zijn vertrouwen in de mensheid verloren. We zoeken een rustige omgeving en iemand die de tijd heeft te investeren zodat Destiny weer een beetje zelfverzekerd wordt. Wandelen en spelen in het park vindt hij gewoon té gek.

Boy
We vragen extra aandacht voor Boy. Dit hondje is al redelijk op leeftijd: hij is ruim tien jaar. We zijn op zoek naar een rustig gezin voor hem. Wie geeft dit reutje een goed tehuis?

Daisy
Daisy heeft in haar leven geen goede start gehad, daardoor toont ze wat wisselend gedrag. Ze zou het beste tot haar recht komen als waakhond, maar als je contact haar hebt is het een lieve aanhankelijke hond en een goed maatje.

Snowdy
Snowdy is een lief hondje dat waarschijnlijk niet echt is opgevoed of eerder gezegd, ze is lekker verwend. Dit hondje van 9 jaar zoekt dan ook een baasje dat niet zoveel van haar eist. Ze kan wat angstig overkomen, maar in een rustige omgeving is ze zeker voor eigen mensen erg lief. Wie wil haar verder gaan verwennen (en natuurlijk ook een beetje leiding geven)?

Jacky
Jacky, je raad het al, is een Jack Russel terriër. Deze reu is 7 jaar oud en is driekleurig. Jacky is op zoek naar een echte Jack Russelliefhebber, die weet hoe deze kleine diertjes in elkaar steken.

Jules
Jules is een 12-jarige bastaard, die zwart-beige van kleur is. Deze gecastreerde reu is zwervend aangetroffen. Jules is een zeer sociaal en lief hondje die op zoek is naar een lief baasje. Hij kan niet zo goed alleen zijn, maar is wel lief met katten en kinderen.

Yoeby
Yoeby is een 7-jarige Rottweiler reu waar afstand van is gedaan. Yoeby kan slecht overweg met kinderen en is op zoek naar een baas die hem deskundige leiding kan geven.

Tasja
Tasja is een teefje van 12. Haar eigenaar is overleden en daardoor is zij bij ons gekomen. Ze is misschien niet de mooiste hond, maar wel erg rustig en lief! Wie wil haar nog een mooie oude dag aanbieden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *