Dier en natuur

Gekko

Gekko is een proefprogramma, waarin we kennismaken met gekke mensen en hun dier of met mensen en hun gekke dier. Er is dus eigenlijk een soort nul-aflevering gemaakt. Op basis daarvan moet bekeken worden of het leuk en goed genoeg is om er een serie afleveringen van te maken. In deze pilot maak je kennis met:

Meisje praat met ganzen
Katrina (16) praat met haar ganzen. Ze verstaat ze niet alleen, ze praat ook terug op z’n gans. “They definitely gossip!”. Bovendien heeft ze nu vlieglessen, zodat ze met de ganzen kan vliegen.

Roboshark
Ooit is deze nephaai ontworpen om haaien mee te kunnen filmen. Nu zwemt de haai in het aquarium met andere haaien rond. Hij is zo goed gemaakt dat er nu zelfs een vrouwtjeshaai een oogje op hem heeft.

De onverzadigbare lama
Een lama in de dierentuin van Antwerpen bespringt continu alle dieren, behalve de vrouwtjes lama’s. Het is een biseksuele, pedofiele, sadomasochistische lama, bekwaam in alle standjes.

Part-Ex
Dit is een Engelse hond die met zijn baasje meegaat op de surfplank, cliff jumpen, kazakken en binnenkort zelfs parachutespringen. Hij heeft ook zijn eigen wetsuit.

Geef je mening!
Heb je op donderdag 19 augustus naar Gekko gekeken en wil je laten weten wat je ervan vindt? Dat kan! Na de uitzending kun je hier je mening geven over het programma. Wat vond je leuk? Wat sprak je aan? Wat kon beter? We zijn benieuwd naar je mening!