Dier en natuur

katten In het asiel

 

Siepie
Ik ben ruim 3 jaar, gecastreerd en een beetje schuw. Ik ben niet zo knuffelig, maar wil wel graag bij je in de buurt blijven. In het asiel vind ik aaien fijn, maar ik ben nog steeds bang. Ik kom van een boerderij en zoek een thuis met tuin of een groot balkon. Ik kan bij andere katten, maar niet bij kinderen.

Harry en Kees zijn geplaatst!
Ik (Harry, zie foto) ben samen met Kees op zoek naar een nieuw thuis. We zijn erg lief en zijn gewend om naar buiten te kunnen gaan. We zoeken dus een baasje die een tuin heeft. We kunnen niet overweg met honden en kinderen.

Loesy
Loesy is een paar maal geplaatst, maar in een nieuwe omgeving heeft zij last van overgeven door de stress. Daarom is ze teruggebracht. Wie gunt deze lieve poes van 6 jaar wat tijd om te wennen.

Roy is geplaatst!
Roy is een vijfjarige kater met een neurologische afwijking. Dit betekent dat hij veel en vaak trilt vooral met zijn achterpoten. Buiten zijn handicap is Roy verder gezond en een vrolijke, lieve kroelkat.

Xena
Xena is een poes van 12 jaar. Ze is bij ons omdat haar baasje is overleden. Xena heeft een beschadigd oog, maar is erg lief. Wie geeft haar een kans?

Bollie
Bollie is een lieve aanhankelijke poes van 14 jaar. De reden dat ze bij ons is, is dat haar vorige eigenaar verhuisd is en haar achtergelaten heeft. Wie geeft haar een warm plekje?

Stacey
De eigenaar van Stacey is overleden. Deze elfjarige gesteriliseerde poes is een beetje terughoudend en kijkt liever de kat een beetje uit de boom. Ze zou graag een gezellig, rustig tehuis willen hebben om haar oude dag door te brengen.

Blacky is terug!
Blacky is een 10-jarige gecastreerde Europese korthaar. Van deze kater werd afstand gedaan omdat hij naar buiten moet kunnen, en dat was in de nieuwe flat van zijn baasje niet meer mogelijk. Bied jij Blacky een onderkomen?

Bram
Bram is een echte binnenkat van 9 jaar. Hij kan niet bij kleine kinderen en is dus op zoek naar een rustige omgeving. Bram moet wel preventief een blaasgruisdieet hebben. Heb jij een plekje voor hem?

Snowy
Snowy, een mooie poes van 8 jaar, is erg op zichzelf. Ze gaat liever niet naar buiten en is niet zo gek op mannen. Welke dame of dames geeft Snowy een kans?

Frommel
Frommel is een aardige baas van 8 jaar. Hijj is bij ons omdat zijn eigenaresse is overleden. Wie geeft Frommel een nieuw warm tehuis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *